Jak to dělá Loď Pivovar: Na vlně obědů i pivních speciálů

V poledne na palubu na oběd jako od maminky, po práci pak s kolegy do podpalubí na pár Remorkérů nebo Monarchií. Pražská Loď Pivovar svým „pasažérům“ servíruje nejen zážitkovou plavbu špičkovou českou kuchyní, ale i delikátní piva rozličných názvů, chutí a procent, která se vaří pod hladinou Vltavy. Nemusíte se však bát, že by vám vydatná hostina uplavala nebo byste dostali mořskou nemoc – loď už třetím rokem pevně kotví pod Štefánikovým mostem. Pojďte s námi na prohlídku pražské Pivolodi a sami ohodnoťte, jak si její posádka vede !

Loď Pivovar

Loď nazvaná podle pal.ce Sanssouci byla od 60. let určena pro významné plavby. V roce 1994 zakotvila v Berlíně, kde sloužila jako restaurace. O deset let později jako zábavní loď CLASSIC QUEEN hostila v Hamburku koncerty a večírky. Zlomovým byl rok 2015, kdy ji odkoupil podnikatel Vojtěch Ryvola a v děčínských loděnicích ji nechal zrekonstruovat a upravit na restauraci s vlastním pivovarem.

 

Foto: LUBOŠ WISNIEWSKI

Zpět na články